رهایی از رکود با اقتصاد مقاومتی امکان پذیر است

دکتر حمید عبدالملکی اظهار داشت:‌ برخیها در اوایل دولت یازدهم می گفتند که ۲۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تحریم است اما در ادامه تلاش کردند باغ سبز اقتصادی را به اجرای برجام نسبت دهند اما همه باید بدانند که حتی اجرای برجام و گسترش مناسبات بین المللی چاره ساز مشکلات اقتصادی کشور نخواهد بود .

وی تصریح کرد: در ماههای اخیر بخشی از مردم در پی ورود هیئت های خارجی این انتظار را داشتند که کالاها ارزان خواهد شد و به امید ارزانتر شدن محصولات تقاضای خود را برای آینده نگه داشتند و به همین خاطر بازار داخلی مانند صنعت خودرو با رکود مواجه شده است.
عبدالملکی گفت: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی با برجام یا بی برجام همچنان باید در اولویت دولت و مسئولان قرار گیرد و مطمئن باشند که راه حل خروج از رکود و توسعه اقتصاد ایران همان تکیه بر منابع داخلی است و اگر اقتصاد تولیدمحور گسترش یابد ، توسعه تعاملات خارجی هم می تواند موثر باشد.
وی هشدار داد: اما اینکه همه چیز را به امید اجرای برجام رها کنیم شاید صحیح نباشد و این روند به تعمیق رکود اقتصادی منجر خواهد شد.
این اقتصاددان پیش از هم گفته است : کارشناسان اقتصادی غرب و به ویژه اقتصاددانان انگلیسی در سالهای گذشته تاکید می کردند که اگر نظام جمهوری اسلامی ایران موفق به استقرار اقتصاد مقاومتی شود با هیچ روشی نمی توان با این کشور مقابله کرد.
اقتصاد مقاومتی به معنی حداکثرسازی ارزش افزوده و ثروت آفرینی از همه منابع زیرزمینی و روزمینی و نیروی انسانی است که جمهوری اسلامی ایران در همه این عرصه ها از مزیت های ویژه ای برخوردار است و اگر اقتصاد مقاومتی تحقق یابد می توانیم بخش زیادی از حدود ۲۴۰ هزار میلیارد تومان واردات (۴۵ میلیارد دلار واردات رسمی و حدود ۲۵ میلیارد دلار واردات قاچاق) تولید کنیم.
وی گفت: اگر این تولید در داخل کشور اتفاق افتد آثار بسیار گسترده ای در بازارهای کار، کالا، پول و سرمایه و همچنین تامین منابع مالی دولت از محل مالیات خواهد داشت و دشمن هم هرگز نمی تواند با بهانه های تحریم مالی و انتقال پولی و غیره این اقتصاد را تحت کنترل خود درآورد.
عبدالملکی اظهار داشت: به همین دلیل است که غربی ها و دشمنان نظام به شدت از الگوی اقتصاد مقاومتی هراس دارند و نباید اجازه دهیم اقتصاد کشور مزیت ها و استعدادهای خود را فدای واردات کند و در هرگونه تعامل و تجارت با کشورهای خارجی باید به سمت بازی اقتصادی برد – برد حرکت کنیم.

منبع : سدید

انتهای پیام /

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *