کارگاه «کاربرد الگوهای انسان‌شناسی در مطالعه قرآن کریم» برگزار می‌شود

کارگاه دو روزه «کاربرد الگوهای انسان‌شناسی در مطالعه قرآن کریم» توسط انجمن مطالعات قرآن و فرهنگ اسلامی ایران زیر نظر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.
فروغ پارسا،‌ رئیس پژوهشکده حکمت معاصر و رئیس انجمن مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با عنوان اینکه‌ این دوره به مبانی نظری مبحث لگوهای انسان‌شناسی در مطالعه قرآن کریم اختصاص دارد، خبر از ادامه این کار‌گاه‌ها در طول سال تحصیلی و پرداختن به صورت کاربردی‌تر داد.
در این کارگاه احمدپاکتچی، مدیر گروه علوم قرآن دانشگاه امام صادق(ع)، مهدی مطیع، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان، فرهنگ مهروش هیات علمی دانشگاه آزاد گرگان، یحیی میرحسینی پژوهشگر حوزه دین و عرفان، به سخنرانی خواهند پرداخت.
این دوره ۸ و ۹ شهرویور ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به نشانی بزرگراه کردستان، خیابان ۶۴ غربی برگزار می شود و شرکت برای عموم آزاد خواهد بود.

منبع:خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)