همکاری بین المللی در حوزه علوم انسانی با ترکیه

دکتر حسینعلی قبادی امروز در مراسم رونمایی از اطلس داده های فرهنگی و اجتماعی با اشاره به تفاهم نامه رسمی پژوهشگاه علوم انسانی با دانشگاه مرمره ترکیه گفت: ما در پژوهشگاه علوم انسانی اولین گام را برای توسعه همکاری های بین المللی با کشورهای اسلامی آغاز کردیم و امیدواریم زمینه این همکاری ها با کل کشورهای آسیایی  فراهم شود.

وی با تاکید براینکه بنا داریم علوم انسانی را به صورت اثر گذار پیش ببریم، افزود: این تفاهم نامه که با همکاری معاونت امور بین الملل وزارت علوم، وزارت امور خارجه، یونسکو و… بوده امروز با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منعقد خواهد شد.

وی  در خصوص ظرفیت ها، توانمندی ها و امکانات پژوهشگاه علوم انسانی اظهار داشت:در پرتال جامع علوم انسانی، سایت علوم انسانی پربازدید ترین سایت است و رتبه فعلی آن در بین وب سایت های پربازدید «در وب الکسا» ۲۸۷ است. همچنین بیش از ۲۷۰ هزار داده علمی در حوزه علوم انسانی در سایت جامع پژوهشگاه بارگذاری شده است.

قبادی در خصوص مجله های پژوهشی پژوهشگاه علوم انسانی گفت: پژوهشگاه ۱۹ مجله پژوهشی منتشر کرده که رتبه نخست در حوزه علوم انسانی را به خود اختصاص داده است.

وی در خصوص شبکه نخبگان علوم انسانی گفت: باز طراحی آن از ابتدای امسال آغاز شده است تا به ارتقا نقشه علمی کمک کند.

سرپرست پژوهگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در خصوص راهبردهای هفت گانه پژوهشگاه جهت توسعه علمی در حوزه علوم انسانی گفت: توسعه پژوهشی، توسعه مناسبات فراگیر و شبکه سازی علوم انسانی، توسعه زیر ساخت ها و فرایند ها، بهبود نظام جامع مدیریت منابع، توسعه فرهنگی و اجتماعی و مدیریت دانایی محور از اقدامات و راهبردهای ما در پروهشگاه برای توسعه علوم انسانی به شمار می روند.

وی گفت: اکنون بیش از ۱۸۰۰ نفر از استادان دانشگاههای سراسر کشور در ۱۳ گروه تخصصی با پژوهشگاه علوم انسانی همکاری می کنند.

منبع: مهر

انتها پیام/