17مرداد؛

هفتمین نشست ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی اسلامی برگزار می‌شود

به گزارش جبهه روشنفکری انقلاب اسلامی به نقل از طلیعه؛ هفتمین نشست ایده‌پردازی و نوآوری در علوم انسانی اسلامی (نشان) ۱۷ مرداد ماه، در مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی در قم از ساعت ۱۸ ـ ۲۰ برگزار می‌شود.

در این نشست ایده‌پرداز، جعفر کوشکی پژوهشگر اقتصاد اسلامی، مقاله خود با عنوان «بررسی و تعیین متولی زکات در دوران حکومت اسلامی و تفاوت آن با زمان عدم وجود آن» را ارائه می دهد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن آقانظری عضو هیئت‌ علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد اسماعیل توسلی عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علامه طباطبایی داوران این نشست هستند.

1354

مرکز نوآوری و ایده‌پردازی علوم انسانی اسلامی (منا) باهدف شناسایی، هدایت و حمایت از ایده‌های علمی ارزشمند در حوزه علوم انسانی اسلامی تحت نظارت شورای سیاست‌گذاری کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی و مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) به فعالیت می‌پردازد.