میزبانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از ۴۱ کرسی علمی ترویجی

۴۱ عنوان کرسی علمی ترویجی در رشته های اقتصاد، جامعه شناسی، مدیریت، علوم سیاسی، فلسفه و کلام، قرآن پژوهی، حقوق، تاریخ،‌ روان شناسی، علوم تربیتی و فلسفه علوم انسانی از سوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نیمه دوم امسال برگزار می شود.

بنا بر این گزارش، بر اساس تعریف هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی، کرسی ترویجی به شکلی از نشست علمی اطلاق می شود که در این کرسی هر فرد ایده نو یا ادعایی روان شناختی، جامعه‌شناختی، اقتصادی، الهیاتی، علوم تربیتی، علوم سیاسی و از این قبیل در حوزه علوم انسانی و اسلامی دارد و حاضر به طرح این ایده و ادعاست، در گفتگو و مناظره‌ با استادی دیگر و در حضور تعدادی از دانشجویان و اساتید دیگر شرکت می کند.

گفتنی است، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه طی هماهنگی که با هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام داده است موافقت برگزاری ۴۱ عنوان کرسی نظریه پردازی علمی ترویجی را اخذ کرده است.

منبع: شبستان