اخوت در خانواده” الگوی وحدت جامعه اسلامی است

حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی در نشست عمومی با کارکنان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه چیز باید در مسیر بهبود نهاد خانواده و رفع مشکلات آن باشد و اگر خدای ناکرده، خانواده لطمه بخورد با هیچ دارویی نمی توان آن را معالجه کرد.

وی با اشاره به اینکه خانواده ریشه و تامین کننده بقاء و دوام جامعه است، ادامه داد: اگر کانون خانواده به دلیل مشکلات اقتصادی و تربیتی با چالش مواجه شود دیگر نباید انتظار ظهور یک جامعه متدین، احساسی، همراه با رفتارهای محبت آمیز و الهی را داشته باشیم،

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی خاطرنشان کرد: اساس کینه ها، نفرت و عقده گشایی ها، دلسوزی، محبت، همیاری و احساس مسوولیت در نهاد خانواده پا می گیرد.

استاد حوزه علمیه قم یادآورشد: وقتی از حضرت امام حسین (ع) خواستند که با یزید بیعت کنند ایشان این جمله تاریخی را فرمودند که” دامن های پاک مانع است از اینکه این ذلت( بیعت باز یزید) را بپذیرد”.

وی یادآورشد: خانواده احساس روحی، عاطفی و دلسوزی به حال مردم و دین را به جامعه پمپاژ می کند و همیشه معیاری برای سنجش جامعه و الگوهای آن است.

این استاد حوزه ادامه داد: یک رابطه سالم درخانواده خود به خود به درون جامعه نیز کشیده می شود.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی با اشاره به اینکه اسلام از مفاهیم مناسباتی مربوط به خانواده برای امروز جامعه اسلامی وام گرفته است، به کلمه ” اخوت اسلامی” اشاره کرد و گفت: اسلام واژه “اخوت اسلامی” که نماد مناسباتی حاکی از یک نسبت در خانواده است را به عنوان یک وضع الگویی برای اتحاد جامعه اسلامی مطرح می کند و این نشانه اصالت خانواده و مناسبات آن و تاثیرگذاری بر جامعه است.

وی تصریح کرد: اینکه در قانون گذاری و مسائل دیگر روی مباحث تحکیم خانواده، تسهیل ازدواج و رفع معضلات تاکید می شود به این دلیل است که خانواده ایده ال منشاء ظهور یک جامعه ایده آل است و هر کجا خانواده متزلزل شده جامعه نیز متزلزل می شود.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه مشکلات خانواده دامن گیر جامعه می شود، گفت: بسیاری از مشکلات مانند عصبیت، بی دینی، خشونت و معضلات جامعه به خاطر ناهنجاری در فضای مناسبات خانواده است.

منبع: خبرگزاری حوزه

انتهای پیام/

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *