توسط پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛

شماره جدید فصلنامه اقتصاد اسلامی منتشر شد

به گزارش جبهه روشنفکری انقلاب اسلامی به نقل از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، شصت و چهارمین فصلنامه علمی ـ پژوهشی اقتصاد اسلامی از سوی این پژوهشگاه ویژه زمستان ۹۵ منتشر شد.

براساس این گزارش، در این شماره مطالبی همچون: تعزیر مالی و جریمه دولتی برای مطالبات غیرجاری در بانکداری اسلامی نوشته سیدعباس موسویان و فرشته ملاکریمی، ارزیابی توجیه‌پذیری خلق پول به وسیله سیستم بانکی در نظام بانکداری اسلامی نوشته حسـن سبحانـی و حسیـن درودیان و طراحی الگوی بانکداری مقاومتی مطالعه موردی بانک نیازهای اساسی نوشته سجاد سیفلو به چشم می خورد.

همچنین، نقش منابع تملیکی(آزاد) در تأمین مالی و وصول مطالبـات غیرجـاری نظام بانکی نوشته محمدنقی نظرپور و اکبر کشاورزیان، ارزیابی نقش کمیته امداد امام خمینی(ره) در توسعه اشتغـال پایـدار روستاهـا نوشته یوسف قنبـری، راضیـه نـوری و حسین غفورزاده و مدل‌سازی قرارداد اجاره اعیان در اقتصاد اسلامی با بهره‌گیری از نظریـه قراردادها نوشته سیـدهادی عربـی، مرتضـی درخشـان و مصطفی شیخانی نیز در این شماره منتشر شده است.