دو فصلنامه علمی پژوهشی «جستارهای اقتصادی» منتشر شد

در این شماره از مجله جستارهای اقتصادی مقاله هایی درباره شناسایی و اولویت‌بندی عوامل سیستماتیک و غیرسیستماتیک مؤثر بر افزایش مطالبات معوق در نظام بانکداری بدون ربای ایران مطالعه موردی: بانک سپه، بازار سرمایه و کمک به غربال‌گری جهت تخصیص منابع مالی در بانکداری اسلامی، بررسی تطبیقی نظریه‌ها و مدل‌های رفتار عام‌المنفعه در اقتصاد متعارف و اسلامی و امکان‌سنجی ارائه بیمه عمر متصل به سهام در بازار بیمه کشور از دیدگاه خبرگان را می خوانیم.

همچنین بررسی عوامل تعیین‌کنندۀ هزینه‌های فقرزای سلامت در خانوارهای ایرانی، ارزیابی اثر بازارهای مالی بر بازار قرض‌الحسنه در ایران و دین و رفتار اجتماعی: بررسی اثر دینداری بر رفتار مشارکت از طریق یک مطالعه آزمایشگاهی عناوین دیگر مقالات منتشر شده در شماره ۲۲ دوفصلنامه جستارهای اقتصادی است.

گفتنی است دوفصلنامه علمی پژوهشی جستارهای اقتصادی نخستین نشریه علمی پژوهشی در زمینه اقتصاد ایران با رویکرد اسلامی است که به محورهایی نظیر نظریه‌پردازی در زمینه اصول مکتب و نظام اقتصادی اسلام، تبیین و ارائه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، پژوهش‌های نظری در زمینه اسلامی سازی و بومی سازی علم اقتصاد، تحلیل علمی رفتار عاملان اقتصادی در جامعه اسلامی و پژوهش‌های میان رشته ای در زمینه‌هایی چون فقه و حقوق اقتصادی، اقتصاد محیط زیست، اقتصاد سیاسی ایران با رویکرد اقتصاد اسلامی می پردازد.

علاقه مندان می توانند جهت دیدن مقالات این شماره و همچنین آرشیو شماره های پیشین به سامانه اینترنتی نشریه به نشانیiee.rihu.ac.irمراجعه نمایند.

منبع: خبر گزاری حوزه