18 شهریور در قم؛

دومین همایش ملی ظرفیت‌های فرهنگی تمدنی کنگره عظیم اربعین حسینی برگزار می‌شود

به گزارش جبهه روشنفکری انقلاب اسلامی به نقل از  مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، اولین پیش‌نشست تخصصی دومین همایش ملی ظرفیت‌های فرهنگی تمدنی کنگره عظیم اربعین حسینی پنج شنبه ۱۸ شهریور در تالار شیخ طبرسی مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از ساعت ۱۶ الی ۱۹ بعداز ظهر برگزار می شود.

در این نشست موضوع «اربعین؛ عرفی شدن، عرفی‌زدایی» با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، حجج اسلام دکتر داوود مهدوی‌زادگان، دکتر علیرضا پیروزمند، دکتر سید مجید امامی و دکتر مسعود معینی‌پور بررسی خواهد شد.

111-250x170

همایش اصلی و پیش‌نشست‌های آن توسط پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و پژوهشکده مهدویت و آینده‌اندیشی مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود.

معینی‌پور افزود: دو پیش‌نشست تخصصی دیگر نیز تا زمان برگزاری همایش اصلی در تاریخ ۱۲ آبان امسال برگزار خواهد شد که زمان‌بندی موضوعات و مکان آنها متعاقباً اعلام می‌شود.

از طلاب و دانشجویان و فرهیختگان علاقه‌مند، دعوت می‌شود در این نشست شرکت کنند.