بیستمین شماره از فصلنامه «تاریخ فلسفه» از سوی بنیاد حکمت اسلامی صدرا به چاپ رسید.

بنا بر این گزارش در این شماره از نشریه مطالبی همچون فیلسوف ارغوانی؛ زندگی، اندیشه‌ها و نوشته‌های فرفوریوس؛ هرمس در آیین مانی و تأثیر آن بر اندیشه‌های سهروردی؛ تحولات تاریخی مسئله روح بخاری در حکمت صدرایی و تأثیر جریان های فکری بر آموزش فلسفه در مدارس عصر صفویه به چشم می خورد.

این گزارش می افزاید: تشبیه و تنزیه نزد ابن‌عربی و اسپینوزا  از حق بودن خدا تا اصالت وجود و مقایسه تطبیقی مفهوم کون و فساد نزد ارسطو و ابن‌سینا عناوین دیگر مطالبی است که در این فصلنامه تدوین شده است.

گفتنی است، این فصلنامه تاریخ فلسفه با مدیر مسئولی آیت الله سید محمد خامنه ای، صاحب امتیازی انجمن بین المللی تاریخ فلسفه و سردبیری حسین کلباسی توسط انتشارات بنیاد حکمت اسلامی صدرا به زیور طبع آراسته شده است.

منبع: شبستان