برگزاری نشست گامی به سوی نظریه اسلامی رسانه

پژوهشگاه حوزه و داIMG16412592نشگاه نشست علمی «گامی به سوی نظریه اسلامی رسانه با تأکید بر دروس خارج فقه رسانه» را چهارشنبه، ۲۵ شهریور برگزار می کند.

بنابراین گزارش، هدف از برگزاری این نشست پیشنهاد و بررسی نقشه راه کلان دستیابی به نظریه های اسلامی رسانه و تطبیق و مقارنه با دروس خارج فقه رسانه است.

حجت الاسلام ایمان ابراهیمی، دانشجوی دکترای تخصصی فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین جلالی، مدیر دفتر شبکه قرآن در قم به عنوان ارائه کنندگان نشست قصد دارند در خلال این نشست علمی به جایگاه فقه رسانه در سازمان نظریه پردازی رسانه اسلامی و نحوه بررسی مدل های تدوین نظام مسائل و پاسخ گویی به آن بپردازند.

گفتنی است، نشست علمی یاد شده چهارشنبه، ۲۵ شهریور از ساعت ۱۱ تا ۱۳ در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت در آن برای کلیه علاقه مندان آزاد است.

منبع:شبستان