بررسی دلالت های نهضت ترجمه در خط و مشی تحول علوم

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «دلالت های نهضت ترجمه برای خط مشی گذاری تحول در علوم انسانی» را سه شنبه، ۱۰ شهریور برگزار می کند.

بنابراین گزارش، بر اساس اعلان گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هدف از برگزاری این نشست علمی، ارائه پیشنهادهایی در زمینه خط مشی گذاری تحوّل علوم انسانی با الهام از دلالت های تاریخی عصر ترجمه است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دلالت های پژوهش تاریخی عصر ترجمه برای وضعیت علم در دنیای معاصر، نهادهای مؤثر در انتقال علم و نقش دولت در انتقال و تحول علم در عصر ترجمه از جمله محورهایی است که محمدمهدی شاه آبادی، پژوهشگر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ارائه کننده، قصد داردآن را ارائه کند.

گفتنی است، نشست یاد شده سه شنبه، ۱۰ شهریور از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و دبیری علمی آن بر عهده ابوالفضل گائینی، مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه و حوزه و دانشگاه است.