آغاز ثبت‌نام حلقه‌ غرب‌‌شناسی در کانون اندیشه جوان

دوره جدید حلقه غرب‌شناسی کانون اندیشه جوان با عنوان دوران جدید عالم با رویکرد بررسی گفتمان انتقادی انقلاب اسلامی در شناخت تجدد و غرب مدرن آغاز به کار می‌کند.
این دوره  با عنوان «دوران جدید عالم» از سوی کانون اندیشه جوان برگزار می شود.
«دوره جدید عالم» به مطالعه و بررسی گفتمان انتقادی انقلاب اسلامی در شناخت تجدد و غرب مدرن خواهد پرداخت
منبع مطالعاتی این دوره، کتاب «دوران جدید عالم» است که از سوی انتشارات موسسه‌ پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است؛ همچنین استاد این دوره، محمد رضا یقینی از فارغ التحصیلان دانشگاه امام‌ صادق(ع)، پژوهشگر و استاد دانشگاه است.
گفتنی است کتاب «دوران جدید عالم» در دو بخش کلی «انقلاب اسلامی و غرب متجدد» و «غرب‌شناسی و تجددشناسی انتقادی» با استفاده از سخنان رهبر معظم انقلاب در سال‌های مختلف مدون شده است.
بنا به گزارش روابط عمومی کانون اندیشه جوان، این جلسات، روزهای چهارشنبه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در محل اصلی همایش‌های کانون اندیشه جوان برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای ثبت‌ نام می‌توانند با شماره ۸۸۹۷۰۸۴۰-۱ داخلی ۱۰۷ تماس بگیرند.